Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“De Life Coach, Teamcoach & Business Coach
voor mensen en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Contact

Coaching blogkermis editie 4

Dit is editie 4 van de blogkermis “Coaching”. Een blogkermis is een manier om bekende en minder bekende blogs onder de aandacht te brengen van een groter publiek. Omdat er steeds meer coaches in Nederland en België een eigen blog hebben, en vaak ook interessante artikelen schrijven, leek het mij leuk om de blogkermis “Coaching” te organiseren. Hieronder het resultaat. In totaal werden er 2 artikelen ingezonden:

Taalbewustzijn, over de kracht van taal Laura van der Burg — Weblog Persoonlijke groei en ontwikkeling

Werken is voor mij leren ervaren ontdekken en kansen zien Hetty Dalsheim — Primago-Advies’s blog

Ik nodig hierbij ook alle (deelnemende) bloggers uit om naar deze blogkermis te linken, of een link te leggen naar je favoriete artikelen op je eigen blog.

Wil je ook deelnemen met je blog aan een blogkermis en je blog in de kijker zetten? Of misschien wil je wel je eigen blogkermis organiseren? Dan kan je steeds terecht op blogkermis.be. De beste artikelen uit de Nederlandstalige blogosfeer worden er verzameld.

Patrick Schriel

Patrick Schriel is Personal & Executive Life Coach, Teamcoach, Business Coach en DISC Expert voor mensen en organisaties die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten.

0 comments… add one

Leave a Comment