Personal CoachingTrainingTeambuildingDISC Trainer / Expert
Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Radio 5 interview: Wekker-Wakker!

Radio 5 interview: Wekker-Wakker!

Vandaag werd ik geïnterviewd voor het programma Wekker-Wekker! op radio 5 door Henk Mouwe en Léonie Sazias. Ik mocht wat vertellen naar aanleiding van mijn artikelen stop met klagen en wees dankbaar voor alles wat je hebt, neem verantwoordelijkheid en stop met anderen de schuld te geven en de dramadriehoek: aanklager, redder en slachtoffer. Hartstikke leuk om te doen.

Bij binnenkomst in de studio kreeg ik van Henk, Léonie, de dame van de regie en de technicus een warm welkom. Ik voelde mij echt thuis in de studio. Het was in het begin wel even wennen, ook deze life coach moest zijn zenuwen overwinnen.

Ik mocht in 3 blokken van 4 minuten vertellen dat je een stuk gelukkiger wordt wanneer je stopt met klagen en anderen de schuld te geven, en dat je hierdoor verantwoording over je eigen leven neemt. Volgens mij is dit prima gelukt.

Wekker-Wakker! interview Patrick Schriel

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on StumbleUponShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

-
Life Coach, Personal Coach & Business Coach Patrick Schriel
Patrick Schriel is Personal & Executive Life Coach voor organisaties, professionals en particulieren die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

1 comment… add one

Leave a Comment